Úvod » Zdravé potraviny ˃˃˃ » Miso hatcho sója 400 g


        

Miso hatcho sója 400 g

 

Číslo produktu: 463007
bez DPH : 128 Kč
s DPH (15 %):
147 Kč

do košíku:
  ks  
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů . Miso hatcho sója 400 g MUSO - Podrobná charakteristika Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů . Vhodné pro vegany a vegetariány. Složení: celé sójové boby, voda, mořská sůl, pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). Návod k přípravě: Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Lze smíchat půl napůl i s jiným druhem miso past. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 875 kJ/208 kcal; tuky: 6,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; sacharidy: 11,1 g; cukry: 0,6 g; vláknina: 7,7 g; bílkoviny: 22,4 g; sůl: 9,6 g. Alergeny: Sója, ječmen. Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
ZDUyYWZkOT