Sypká směs na přípravu mazance vhodného pro celiaky. Doporučujeme přípravu v domácí pekárně, program s dobou přípravy cca 3 hodiny. Při pečení v troubě nejprve vypracujeme těsto, které necháme 50-70 minut kynout, vytvoříme mazanec, potřeme ho rozšlehaným vejcem, a pečeme při 170–180 °C asi 45–50 minut.
cukr, kukuřicný škrob, rýžová mouka, bramborové vločky (bramborové vločky, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), kukuřicná mouka, sušená mlécná směs (palmový tuk, sušená syrovátka, glukozový sirup, sušené odtučnené mléko, stabilizátor: trifosforečnany, protispékavá látka: fosforečnan vápenatý), zahuštovadlo: guma guar, droždí, jedlá sul, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, aroma