ECOVER čistící prostředek na trouby a sporáky 500ml.

Kód: 952061
214 Kč 42,80 Kč / 100 ml
Skladem

Účinně odmašťuje trouby, sporáky a další znečištěná místa v domácnosti.

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

ECOVER extra silný čistič s rozprašovačem 500 ml

Oblíbený čisticí přípravek na silně znečištěné povrchy. 

Koncentrovaný účinný čistič, silně odmašťující. Síla bio tenzidů účinně odstraní mastnotu a odolnou špínu zejména v kuchyni. Vhodný na trouby, digestoře, pánve, grily atp.

Extra silný čistič je jedním z výrobků, kde je použita nová mycí látka, jejíž výrobě Ecover věnoval 7 let výzkumu. Tato mycí látka je obvzlášť účinná a její výroba je ekologičtější než dosud používané látky. Všechny suroviny potřebné pro výrobu jsou navíc dostupné v Evropě narozdíl od palmového nebo kokosového tuku, které slouží pro výrobu běžných čističů. Jednoduše nastříkejte na znečištěný povrch, nechte krátce působit, setřete a opláchněte vodou.

Složení: >30%voda, 5-15% anionické tenzidy, alkohol, citrát, kyselina mléčná, glyceryl kaprylát, parfém (vůně citrus; obsah: Limonen)

Ekologické čisticí, mycí a prací prostředky Ecover, jsou vyrobené na rostlinné a minerální bázi, neobsahují složky pocházející z ropy, mají minimální vliv na vodní život, jsou rychle a úplně biologicky rozložitelné, jsou vhodné pro citlivou pokožku, nejsou testované na zvířatech, vyrábějí se v ekologické továrně, používají se na úklid v budovách institucí EU, láhve, uzávěry a etikety jsou 100% recyklovatelné, patří mezi nejvyhledávanější ekologické čisticí prostředky na českém trhu.

 

Skladování: Skladujte mimo dosah dětí.

Hmotnost: 500ml

Výrobce: Ecover

Země původu: Belgie

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ekologická drogerie
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: