Miso rýžové BIO - Natural 200g
Miso pasta je vhodná do polévek, omáček, marinád, těstovin
Kategorie: | Shoyu, miso, tamari, umeboshi |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.2 kg |
Miso pasta je tradiční dochucovadlo japonské kuchyně. Tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a rýže je vhodná do polévek, omáček, marinád, těstovin apod. Jedná se o jemně slané koření, které je velmi výživné, obsahuje enzymy, vitamíny a bílkoviny. Miso pasta neobsahuje žádné přísady ani barviva.
Složení
rýže natural BIO (37,8%), SÓJOVÉ boby BIO (35,1%), pitná voda, mořská sůl, KOJI
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 702kJ/207kcal |
Tuky | 6,30g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,97g |
Sacharidy | 11,60g |
z toho cukry | 10,90g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 12,10g |
Sůl | 12,75g |
Výrobce: Japonsko
Dodavatel: Natural Jihalva
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení