Shoyu, miso, tamari, umeboshi
Nejprodávanější

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.

Vhodná do polévek, omáček, zálivek nebo pomazánek.

Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso

Sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.

Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.

Vyrábí se z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso

Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso

K dochucení ovocného či zeleninového salátu. Český výrobek.

Má jemnou chuť a aroma. Vhodné pro dochucení hotových pokrmů