Shoyu, miso, tamari, umeboshi

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso

Sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.

Vyrábí se z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso

Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso

K dochucení ovocného či zeleninového salátu. Český výrobek.

Má jemnou chuť a aroma. Vhodné pro dochucení hotových pokrmů