Neohodnoceno

Miso hatcho sója 400 g

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso

Skladem
Kód: 463007
Značka: MUSO
152 Kč 38 Kč / 100 g
Kategorie: Zdravá výživa
Miso hatcho sója 400 g
Novinka

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť.

Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů .

Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni, má charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby.

Miso je vyráběno tradičním způsobem, stejně jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů . Vhodné pro vegany a vegetariány.

Složení: celé sójové boby, voda, mořská sůl, pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Návod k přípravě: Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Lze smíchat půl napůl i s jiným druhem miso past.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 875 kJ / 209 kcal
Tuky: 6,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 11,1 g
z toho cukry: 0,6 g
Bílkoviny: 22,4 g
Sůl: 12,3 g

 

Alergeny: Sója, ječmen.

Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.

Výrobce: MUSO