Sladidla
Když již cukr, tak který? Klasický cukr je vyroben z řepy. Třtinový cukr je vyroben z cukrové třtiny a obsahuje zdravou melasu. My Vám nabízíme tedy ten lepší, třtinový...
V nabídce dále najdete přírodní sirupy, které můžete využít pro oslazení nápojů nebo využít při pečení místo cukru. Sirupy jsou přirozenějším sladidlem než rafinovaný cukr, mají vyváženější poměr jednoduchých cukrů. Mají specifickou chuť a jsou nejen nutričně, ale i kulinářsky mnohem hodnotnější než standardní cukr. Velmi oblíbený je sirup čekankový, má nízký obsah cukrů, málo kalorií, ale naopak má vysoký obsah vlákniny.

Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablku a medu.

Třtinový cukr má lepší chuť a výživnou hodnotu než bílý cukr.

Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablkách a medu

Má neutrální chuť, zlatavou barvu a jemně sladce voní.

Výborný je do kaší, koktejlů, nákypů, při pečení.

Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky

Sladovit je přírodní sladidlo bez konzervačních látek a stabilizátorů.

Sladovit je přírodní sladidlo bez konzervačních látek a stabilizátorů.

Špičkové sladidlo přírodního původu na bázi rostliny Stevia rebaudiana.

Javorový sirup nejvyšší kvality a delikátní chutě.

Oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.

Silvestr se blíží ! Připravte si skvělý koktejl.

Velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství.