Ostatní veganské potraviny
Nejprodávanější

Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.

Grilovací sůl se hodí " nejen" na rybu a marinované maso

Kurkuma nebo také indický šafrán výborné koření pro asijskou kuchyni.

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.

Přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní parmezán.

Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.

Bez umělých přísad, pouze s přídavkem octa a mořské soli.

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso

Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.

Vyrábí se z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso

Kešu krém s malinami - na snídani, svačinu

Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso

Má jemnou chuť a aroma. Vhodné pro dochucení hotových pokrmů

Sezamový olej v biokvalitě vhodný k dochucení asijských jídel.