Ochucovadla
Bez ochucovadel to jednoduše není ono! Žádný pokrm by nebyl ideální, kdyby se do něj nepřidalo koření, omáčky nebo sůl. Oblíbené jsou sójové omáčky
shoyu nebo tamari, které mají výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. Za zmínku stojí také koření šafrán, které je nejdražší na světě! Stačí jen velmi malé
množství a polévka, omáčka, rýže nebo jídla z ryb a drůbeže dostanou tu opravdovou chuť.

Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.

Mořská hrubá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.

Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.

Už malé množství šafránu výrazně ovoní a ochutí polévky, omáčky, rýži i jídla z ryb a drůbeže.

Vhodné pro všechny druhy grilovaných mas, drůbeže a ryb.

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.

Grilovací sůl se hodí " nejen" na rybu a marinované maso

Kurkuma nebo také indický šafrán výborné koření pro asijskou kuchyni.

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.

Přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní parmezán.

Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.

Vanilkový lusk se nedá ničím nahradit ani vanilkový cukr ho nenahradí