Ochucovadla
Bez ochucovadel to jednoduše není ono! Žádný pokrm by nebyl ideální, kdyby se do něj nepřidalo koření, omáčky nebo sůl. Oblíbené jsou sójové omáčky shoyu nebo tamari, které mají výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. Za zmínku stojí také koření šafrán, které je nejdražší na světě! Stačí jen velmi malé množství a polévka, omáčka, rýže nebo jídla z ryb a drůbeže dostanou tu opravdovou chuť.

Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.

Himálajská růžová sůl je nerafinovaná. Neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.

Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.

Mořská hrubá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.

Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.

Himálajská růžová sůl je nerafinovaná. Neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.

Už malé množství šafránu výrazně ovoní a ochutí polévky, omáčky, rýži i jídla z ryb a drůbeže.

Vhodné pro všechny druhy grilovaných mas, drůbeže a ryb.

Kurkuma nebo také indický šafrán výborné koření pro asijskou kuchyni.

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.

Přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní parmezán.

Droždí ochutí a zvýrazní chuť jídla, chutí i vůní připomíná parmezán

Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.

Bez umělých přísad, pouze s přídavkem octa a mořské soli.

Vanilkový lusk se nedá ničím nahradit ani vanilkový cukr ho nenahradí

Miso pasta je vhodná do polévek, omáček, marinád, těstovin