Ochucovadla
Bez ochucovadel to jednoduše není ono! Žádný pokrm by nebyl ideální, kdyby se do něj nepřidalo koření, omáčky nebo sůl. Oblíbené jsou sójové omáčky
shoyu nebo tamari, které mají výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. Za zmínku stojí také koření šafrán, které je nejdražší na světě! Stačí jen velmi malé
množství a polévka, omáčka, rýže nebo jídla z ryb a drůbeže dostanou tu opravdovou chuť.
Nejprodávanější

Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.

Mořská hrubá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.

Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.

Vhodné pro všechny druhy grilovaných mas, drůbeže a ryb.

Už malé množství šafránu výrazně ovoní a ochutí polévky, omáčky, rýži i jídla z ryb a drůbeže.

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.

Grilovací sůl se hodí " nejen" na rybu a marinované maso

Kurkuma nebo také indický šafrán výborné koření pro asijskou kuchyni.

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.

Přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní parmezán.

Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.

Vanilkový lusk se nedá ničím nahradit ani vanilkový cukr ho nenahradí

Vhodná do polévek, omáček, zálivek nebo pomazánek.

Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.

Bez umělých přísad, pouze s přídavkem octa a mořské soli.

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.

Prémiový jablečný ocet - nepasterovaný a nefiltrovaný

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso

Sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.

Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.

Vyrábí se z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso

Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso

K dochucení ovocného či zeleninového salátu. Český výrobek.

Má jemnou chuť a aroma. Vhodné pro dochucení hotových pokrmů