Ostatní bezlepkové potraviny
Nejprodávanější

Provensálská pomazánka zachutná malým i velkým strávníkům. Neobsahuje lepek ani živočišné suroviny.

Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.

Příloha místo rýže či brambor, ideální do salátů

Grilovací sůl se hodí " nejen" na rybu a marinované maso

Kurkuma nebo také indický šafrán výborné koření pro asijskou kuchyni.

Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.

Skvělá boloňská omáčka na těstoviny

Jednoduchá příprava a široké využití - přílohy, saláty, nádivky, nákypy. Bez lepku.

Přirozeně bezlepkovou potravinu připomínající chutí i vůní parmezán.

Banány sušené mrazem si lépe zachovají svoji původní barvu, aroma i chuť.

Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma.

Bez umělých přísad, pouze s přídavkem octa a mořské soli.

Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky

Černá čočka beluga je výborná do rizota, do salátů.

Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.

Vyrábí se z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso

Můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát

Kešu krém s malinami - na snídani, svačinu

Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso

Má jemnou chuť a aroma. Vhodné pro dochucení hotových pokrmů

Sezamový olej v biokvalitě vhodný k dochucení asijských jídel.